Co rozhodlo
SK Miletín – Jiskra Hořice 1:2 (1:0). Domácí dobře bránili a i když se vše většinou odehrávalo na jejich polovině, k vážnější šanci hosty nepustili. Ve 25. minutě vyšel Miletínu brejk a v koncovce si zkušeně poradil Urban – 1:0. Druhý poločas po bouřce v kabině přece jen hosté zahájili koncentrovaněji a hned ve 46. minutě centr Hudka dobře trkl hlavou do branky domácích Kramule – 1:1. V 58. minutě měla Jiskra další velkou šanci. Miletínský brankář fauloval Hudka, ale nařízenou penaltu Rubeš kopl doprostřed branky a Schejbal svoji chybu napravil. V 65. minutě měli ojedinělou šanci i domácí, ale Bartoníček v koncovce také zklamal. V 78. minutě padlo rozhodnutí. Rejfek uvolnil Hudka a ten přehodil domácího brankáře – 1:2. Miletínští se snažili utkání ještě vyrovnat a v 90. minutě byl ve velké šanci Urban, Žižka včasným vyběhnutím zachránil postup.

Fakta – branky: Urban – Kramule, Hudek. Rozhodčí: Haken – Erlebach, Vích. ŽK: 1:1. Diváků: 250. Jiskra Hořice: Žižka – Ruml, Kočí, Rubeš, Tomáš (46. Kulhánek) – Vávra, Palm, Krois, Nečesaný – Kramule (69. Rejfek), Hudek.

Radek Palm, hořický trenér: „V derby v Miletíně jsme opět nepředvedli žádný super fotbal a nakonec po špatném prvním poločase a zlepšení po přestávce jsme alespoň urvali výhru a postoupili do dalšího kola, kde se příští víkend utkáme s Bělohradem".

Zápas se hraje v neděli od 17 hodin na Gothardě a slibuje velice zajímavou podívanou, hosty z Bělohradu povede do boje o postup Vladimír Táborský mladší, který žije v Hořicích. Navíc se oba soupeři střetnou 2. září na stejném místě v boji o body do tabulky krajského přeboru.
Sokol Libáň – SK Jičín 4:1 (2:1). Branky: Třmínek 2, Kalinka, Barcal – Horáček.

Roman Mikolášek, trenér Jičína: „Z naší strany tragický výkon, ostuda…"

FK Mostek – FK Lázně Bělohrad – Pecka 1:3 (0:2). Branky: Andrle – L. Jezbera, T. Jezbera, Rychecký. Rozhodčí: Nývlt. ŽK: 0:2. Diváků: 60.
Vladimír Táborský mladší, bělohradský trenér: „Příležitost dostali hráči širšího kádru a svoji úlohu splnili. Po čtvrt hodině jsme vedli dva nula."
SK Sobotka – Kratonohy 0:2 (0:2). Branky: Veverka 2. Rozhodčí: Odvárko, bez karet. Diváků: 30.

SK Janské Lázně – Sokol Stará Paka 2:0 (1:0). Fakta – branky: Horák, Stránský. Rozhodčí: Valenta, Beránek, Trejbal. ŽK: 1:0. Diváků 60. Sokol Stará Paka: Richter – Horák, Pakosta, Šnajdr, Skořepa, Berger, Pavlíček, Krejčí, Zavadil, Vrabec, Štryncl.

TJ Kopidlno – Bystřian Kunčice 3:0 kontumačně.

Roman Horna, trenér Kopidlna: „V sobotu jsme měli sehrát pohárové utkání s Kunčicemi, ale soupeř se telefonicky omluvil jak nám, tak na svaz, že to nedá dohromady a tak je výsledek kontumační tři nula pro Kopidlno a tento týden v sobotu se utkáme v derby s Libání na její půdě a to od sedmnácti hodin."