Hosté se stali remízovým králem podzimní části (9). V celém sobotním utkání představili podobný styl, jakým hrají domácí. Vycházeli z propracované defenzívy, kterou výborně organizoval bývalý ligista David Homoláč a hráli na velice nebezpečné brejky.

SK Jičín – SK Libčany 1:1 (0:0). Domácí měli od první minuty mírnou optickou převahu, několik náznaků brankových příležitostí, několik standardek, v prvním dějství šest rohů, ale gólu ve zmoklém odpoledni se v prvním dějství diváci nedočkali. Druhý poločas začal lépe pro hosty.

Hned ve 46. minutě nakopnul z levé strany balón Libřický, ten přeplachtil Puše a zapadl ke vzdálenější tyči do branky. To bylo pro hosty povzbuzení. Domácí se snažili, ale zakončení jim tentokrát nevycházelo. Nejblíže k brance měli v 53. minutě, kdy hlavičku Řeháčka bravurně vytlačil na roh brankář Tošovský. Ten několikrát své mužstvo podržel. Podobně musel při střelách hostů své umění prokázat i domácí Puš. Zvláště při střele Jaroslava Mádlo v 74. minutě a Jiřího Adlafa v 84. minutě. To už ale na ukazateli skóre svítilo 1:1.

V 67. minutě se prosadil po sobotě znovu nejlepší střelec domácích Michael Vacek (6 branek) a srovnal na 1:1.

Celkově zhodnoceno je asi remíza spravedlivá.V Jičíně se představilo kvalitní mužstvo, které ví, co hraje. Navíc bylo utkání odehráno v rytířském duchu. K poslednímu mistrovskému utkání podzimu zajíždí SK Jičín příští neděli do Broumova. Už před tímto zápasem má o jeden bod více, než vloni a zatím pouze jedinou porážku. ⋌(vej)