Potřebují body
Trenér Josef Hloušek se svými svěřenci v týdnu rozebral neúspěšné vystoupení v Semilech, a tak věřme, že si hráči vzali jeho slova k srdci.

Magnetem 13. kola krajského přeboru mužů bude sobotní utkání na umělé trávě Městského stadionu v Jičíně, ke kterému přijede vedoucí celek tabulky TJ Červený Kostelec, který má na svém kontě 29 bodů. Čtvrtý Jičín jich dosud získal jedenadvacet a bude usilovat o další. Mužstvo je po vítězství v Jaroměři dobře naladěno a pokud ho přijdou podpořit fanoušci, může se předvést v nejlepším světle. V neděli zasáhnou do bojů i zbývající dva zástupci okresu. V Bažantnici přivítá FK Lázně Bělohrad-Pecka Jiskru Jaroměř a ve stejnou dobu nastoupí Jiskra Hořice v městě safari proti tamnímu béčku.

Zajímavý bude také předzápas mužů v Jičíně, který má výkop už v poledne. Obstará ho okresní derby I. B třídy, skupina A, mezi domácím béčkem a druhou Starou Pakou. Ta bude netrpělivě očekávat nedělní utkání v Kopidlně, kde domácí přivítají Baník Žacléř, v nedaleké Libáni se představí Mladé Buky. Všechny zápasy začínají už ve 14.30, nezapomeňte na to.