TJ Sokol Kratonohy – SK Jičín 2:2 (1:1), PK: 4:3. Úvod utkání se Jičínu vydařil, již v páté minutě se dostal až před brankáře domácích Kocourek, ale Vaníček byl pozorný. O minutu později našel Voldán mezi obránci nabíhajícího Milera a ten přízemní střelou ke vzdálenější tyči rozvlnil síť domácí branky – 0:1! V této fázi utkání hráli Jičínští aktivně, bojovali a domácí mužstvo přehrávali. Ve 25. minutě pak mohl Jičín náskok navýšit, ale Voldánovu přihrávku před branku Drusan do sítě neusměrnil. Ve 27. minutě vyrobil levý obránce Jičína chybu a hlavičkou míč nabídl hostujícímu Mládkovi, který nedal Pušovi šanci – 1:1! Po této brance hosté ožili a začali do té doby lepší hosty přehrávat. Ve 30. minutě střílel v dobré pozici Voldán, brankář ale jeho pokus vyrazil na rohový kop. Ve 34. minutě proletěl centr domácích z levé strany celým pokutovým územím a skončil těsně vedle jičínské branky. Ve 41. minutě zastavil nadějnou akci Mészárose praporek pomezního rozhodčího.

Nástup do druhého poločasu hostům vyšel. Hned ve 46. minutě se u brankové lajny uvolnil Voldán, jeho přihrávka před branku ale adresáta nenašla. V 59. minutě měli velkou šanci domácí. Ti nejprve minuli prázdnou branku, poté nastřelili tyč a akci zakončili střelou do břevna! Domácí byli v těchto chvílích lepším týmem. V 63. minutě po centru netrefil domácí hráč hlavou prázdnou jičínskou branku. V 65. minutě zahrozil i Jičín, po rohu Vacku střílel Miler hlavou těsně vedle! Vzápětí unikl domácí hráč a jeho přízemní střelu vytlačil Puš konečky prstů na roh. V 83. minutě se blýskl parádní dělovkou Vacek, který napálil míč z rohu pokutového území do vzdálenějšího rohu domácí branky. Hosté pak Jičín ještě více přitlačili, dostávali se do šancí a v 86. minutě nastřelili další břevno. Když už se zdálo, že si Jičín odveze šťastné tři body, tak po chybě a následném rohovém kopu doklepl v 89. minutě hlavou míč do sítě domácí Stránský a srovnal na konečných 2:2!

V následném penaltovém rozstřelu, pro Jičín již osmém v letošní sezoně, byli úspěšnější domácí fotbalisté. Jičín si tak z Kratonoh odvezl pouze bod. Tým opět srazily vlastní hrubé chyby v obraně, a tak si hráči musí na vítězství počkat minimálně do následujícího domácího utkání s Novým Městem nad Metují.
Fakta: Rozhodčí – Filip Miroslav, ŽK – 2:3, ČK – 0 : 0, Branky: 28. Mládek, 89. Stránský – 7. Miler, 83. Vacek. TJ Sokol Kratonohy: Vaníček – Štěpánek (86. Fidra), Král, Stránský, Bořke – Jilemnický (75. Šnejdr), Semelka, Josef (46. Jošt), Hamák – Mládek, Franc. SK Jičín: Puš – Bucek (46. Veg), Ulvr, Řeháček, Kocourek – Drusan, Gaubmann, Vacek, Miler – Voldán (76. F. Materna), Mészáros.

Miroslav Jeník, trenér Jičína: „Viděli jsme zajímavé utkání se spoustou šancí na obou stranách. U našeho mužstva mě mrzí, že oba góly jsme obdrželi po hrubých chybách a tím jsme nedotáhli utkání do vítězného konce."
Další výsledky a tabulka na straně 21.   (kla, dopa)