Zisk devíti bodů a série tří výher v úvodních třech kolech se v posledních dvou utkáních zadrhla porážkami v Novém Bydžově (1:2) a doma s Jičínem (2:3), když v tomto střetnutí domácí vedli již 2:0. Poslední měření sil v bělohradské Bažantnici skončilo nerozhodně 2:2.

Fotbalisté Jiskry budou již moci počítat se záložníkem Janem Lacinou, jemuž skončil trest po vyloučení, který si odpykával od utkání na Slávii Hradec Králové a jejich cílem je samozřejmě odraz k výsledkovému zlepšení, když po pěti odehraných kolech mají na kontě pouhé dva body. Očekávaná vyšší návštěva diváků a vůbec samotné derby slibuje napínavou podívanou. Navíc utkání Hořic s Lázněmi Bělohrad bývají vždy hodně vyhecovaná. Utkání má výkop v tradičním čase, tedy v 17.00.

O tomto víkendu odehrají svá utkání také další týmy Jiskry. V sobotu se ve 14.30 hodin představí dorostenci na hřišti Solnice. Souboj týmů, které zatím po třech kolech neztratily ani bod, slibuje zajímavé srovnání poměru sil na začátku soutěže. V sobotu sehraje svoje utkání také B tým mužů, který zajíždí do Lužan. Utkání začíná v 17 hodin. V neděli se představí na domácí půdě starší žáci, kteří hostí mužstvo Javorky. Utkání je předzápasem A týmu mužů a startuje v 15.15 hodin. ⋌(dopa)