Všichni účastníci k tomuto soustředění a k jeho náročnému programu přistoupili zodpovědně a jeho náročnost splnili. Tréninky vedl Jiří Roman st. a kuchyň a stravování zajišťoval Květa Berný. Po soustředění následovaly třikrát v týdnu tréninky. Sehráno bylo přípravné utkání se Sokolem Železnice, která má ve svém kádru velmi mladé fotbalisty. Utkání mělo dobrou úroveň. Milíčeves zvítězila 3:0, ale v naprosto vyrovnaném utkání. Branky: Novotný 2, Havelka.

Milíčevští také sehráli předkolo krajského poháru v Kobylicích. Utkání se hrálo na velmi kvalitním trávníku. Domácí se ujali vedení již v 17. min., jejich nástup do utkání byl nátlakový a hosty přehrávali i v osobních soubojích v prvních třiceti minutách hry. Hosté pak dokázali vyrovnat hru a být pro branku domácích nebezpeční. Ve 37. min. umístěnou střelou z hranice pokutového území vyrovnal Novotný. Ve druhém poločase se obraz hry změnil a byli to hosté, kteří měli hru pod kontrolou, zlepšili svoji kombinační hru a v 67. min. je poslal do vedení 1:2 Novotný.

V 70. min. vystřídal Jiří Roman st., Jiřího Romana mladšího. Hosté ještě svou hru vylepšili a byl to Jiří Roman st., který po hezké kombinaci s několika hráči vsítil třetí branku a utkání tak bylo rozhodnuto.

FC Milíčeves: Martin Bursa, Mach, Havránek, Jan Berný, Jan Bursa (46. Jakub Roman), Havelka, Jiří Roman ml. (70. Jiří Roman st.), Hofman, Chramovský, Novotný, Matěj Roman. Trenér Jiří Roman st., vedoucí mužstva Zdeněk Špicar. Ve středu v 17.30 sehrají fotbalisté Milíčevsi přípravné utkání s Chomuticemi. V sobotu se pak střetnou na domácím hřišti ve 2. kole poháru s týmem Kratonoh, účastníkem krajského přeboru. ⋌(kb)