Spartak Rychnov nad Kněžnou – FK Lázně Bělohrad-Pecka 3:2 (2:2). Fakta – branky: 7. Počtýnský, 44. Brandejs, 73. Volný – 11. P. Jezbera, 28. Velich. Rozhodčí: Kubišta (Kosičky). ŽK: 3:1. ČK: 1:0 (33. Lochman). Diváků: 101. FK Lázně Bělohrad-Pecka: A. Turek – P. Kazda, J. Lánský, M. Rychecký, O. Velich, T. Blažek, J. Wagenknecht, T. Marek (70. Černý), J. Loner, P. Jezbera, L. Šrám.

Lukáš Čížek, bělohradský trenér: „Poměrně brzy jsme inkasovali laciný gól. Podařilo se nám vyrovnat, šli jsme do vedení, ale před odchodem do šatny přišlo vyrovnání. Soupeř už hrál o deseti, ale na hřišti menších rozměrů to nebylo moc znát. K vidění byl bojovný, remízový fotbal. Slibnou šanci měl v závěru Kazda, ale neproměnil. Nakonec se z vítězství radoval Rychnov.

Věřili jsme v remízu, ale soupeř si za bojovnost, i to, že hrál dlouhou dobu oslaben, šťastné body zasloužil. Nyní už se musíme soustředit na okresní derby, ke kterému v neděli odpoledne přijede do Bažantnice Jiskra Hořice. Věřím, že se hrát bude a počasí se do té doby umoudří."