Rudí Ďáblové rozstříleli velšský Cardiff 5:1 na jeho hřišti a jednalo se o první pětigólový zápas Manchesteru od 19. května 2013!

Naposledy se jim to povedlo ještě za sira Alexe Fergusona, když remízovali s West Bromwichem 5:5.

Jakub Jugas
Chci hrát a ne se na fotbal dívat z tribuny, říká slávistický stoper Jugas

Zajímavé je, že jejich úhlavní nepřítel a rival číslo jedna, Manchester City, to dokázal za stejné období jednadvacetkrát.

Není se ale čemu divit, fanoušky United zalila vlna naděje, že sezóna ještě není ztracena. Jednalo se sice o „povinnou“ výhru se soupeřem ze spodních pater tabulky, nicméně herní projev byl diametrálně odlišný od stylu hry pod portugalským stratégem, který vyznával defenzivnější pojetí.

Ti samí hráči, na které si Mourinho stěžoval, že na to nemají, teď ukazují, že chyba byla možná jinde. O tom napovídají i uniklé informace, podle kterých se měl Alexis Sánchez vsadit s Marcosem Rojem o 20 tisíc liber (573 tisíc korun), že bude, teď už bývalý manažer United, odvolán.

Ilustrační foto.
Fotbalisté Plzně budou v zimě ladit formu v Málaze. Zapojí se i posily

Na titul už to pro svěřence legendy klubu Ole Gunnara Solskjaera letos nebude, každopádně po zaváhání londýnské Chelsea (0:1 s Leicesterem) ztrácí na kýženou čtvrtou pozici zajišťující Ligu mistrů „jen“ osm bodů.

Navíc mají v ligové tabulce konečně kladné skóre (34:30).

Zahájí Manchester skvělou stíhací jízdu, nebo bude třeba delšího času na zahojení šrámů?

Petr Schwarz.
Exhradecký Schwarz v Polsku září. Je nejlepší „pomocnik“ a cílí na Ekstraklasu

Autor: Lukáš Foff