Projekt Fotbal na jedné lodi dostává stále větší rozměr. Středočeský krajský fotbalový svaz v něm ve spolupráci se zajímavými osobnostmi českého fotbalu nabízí od začátku pandemie zábavná videa pro hráče všech věkových kategorií, aby se v době nechtěného volna zabavili a zkusili zlepšit. Následně nabídlo i živé tréninky s trojicí známých person, exkoučem Sparty Jiřím Saňákem, brankářem Bohemians 1905 Patrikem Le Giangem a míčovým kouzelníkem Janem Weberem. To vše pod názvem Zatrénuj si s ligoušem!

Josef Silný v reprezentačním dresu
Legenda Silný: o podfuku Slavie na Spartu i básni v kasárnách

„Hráči, kteří se v danou chvíli připojí přes internet a naše facebookové nebo instagramové stránky, budou komunikovat s naší ligovou osobností v živém vysílání tváří v tvář. To je změna oproti videím, kde hráči a trenéři předvedli nějaký cvik a tím to končilo. Tady půjde o celý, zhruba tři čtvrtě hodiny trvající trénink, vám stačí jen zapnout si stream,“ vysvětluje prvoligový rozhodčí a jedna z hlavních tváří projektu Fotbal na jedné lodi Petr Blažej.

Zdroj: Fotbal na jedné lodi

Zatím poslední online trénink naplánoval Středočeský fotbalový svaz s mistrem světa ve freestyl footbagu, míčovým mágem Janem Weberem. Chlapíkem, který umí s míčem neskutečné parádičky, a zazářil třeba i v populární show Československo má talent. Spojit se ním můžete v neděli 10. května od 17:30 hodin zde.

Online trénink s míčovým kouzelníkem Janem WeberemZdroj: Fotbal na jedné lodi