Fotbalový víkend ve Fortuna Divizi C začal značně neúspěšně z pohledu Královéhradeckého kraje. Oba reprezentanti regionu, kteří do bojů 22. kola zasáhli v sobotu dopoledne, prohráli. Náchod padl na půdě Kosmonos výsledkem 4:1 pro domácí. Rozdílem tří branek padli také hráči Dvora Králové nad Labem v Libiši.

Na fotbalových trávnících se i o předposledním dubnovém víkendu bude nač dívat. Hrají se desítky zajímavých zápasů. Račte si vybrat.
Největšími šlágry krajských soutěží duely v Novém Bydžově, Roudnici a Miletíně

Fortuna Divize C, 22. kolo

Kosmonosy – Náchod 4:1 (3:0)

Svěřenci trenéra Zdeňka Samka se před utkáním pyšnili sérií pěti zápasů bez porážky, v Kosmonosích ale tvrdě narazili. Domácím k úspěšnému výsledku hodně pomohl dobrý vstup do zápasu, když se už po šesti minutách prosadil Fišer. Rozhodující momenty přišly krátce po uplynutí půlhodiny hry. Nejprve na 2:0 zvyšoval Kořínek a chvíli po něm upravil stav prvního poločasu Fabián (3:0).

Brzy po pauze sice snížil Rojšl na 3:1, naděje hostujícímu mužstva však sebral svou druhou trefou v utkání Fabián. Na další divizní body si tak Náchodští budou muset počkat minimálně do dalšího duelu, v němž za týden na vlastním hřišti přivítají Hlinsko.

Fakta – branky: 6. Fišer, 32. Vr. Kořínek, 36. a 60. Fabián – 48. Rojšl. Rozhodčí: Papežík. ŽK: 3:1. Diváci: 150.

FK Náchod: J. Hladík – Vr. Hak, Podolník (59. Melichar), L. Knap, Punar – Světlík (74. O. Tobiška), Vencl, Ansorge (61. J. Čejchan) – Rojšl, M. Malý.

Libiš – Dvůr Králové nad Labem 3:0 (1:0)

Velice podobný scénář mělo utkání na hřišti Libiše, kam přijeli o mistrovské body bojovat fotbalisté Dvora Králové nad Labem. Ti v zápase inkasovali už po třech minutách, když se v závaru před gólmanem Matulou nejlépe orientoval Moravec a pohotově otevřel skóre - 1:0.

Velký zápas. Hradecký záložník Jakub Kučera (v černém) v Ďolíčku vstřelil svůj první ligový gól v kariéře.
Mezi velikány. Promluví Votroci do boje o titul?

Ve zbytku úvodního poločasu se hosté snažili o gólovou odpověď, nedočkali se však a po pauze pykali. V rozmezí 54. a 59. minuty přidali domácí další dvě branky a o výsledku bylo definitivně rozhodnuto. Za zmínku tak stojí snad jen premiérový divizní start šestnáctiletého Tomše Formánka, jemuž dal dvorský kouč Jiří Kuneš prostor od 68. minuty.

Fakta – branky: 3. J. Moravec, 54. T. Přibyl, 59. Menčl. Rozhodčí: Klír. ŽK: 2:2. Diváci: 80.

TJ Dvůr Králové nad Labem: Vl. Matula – T. Picha, Rejl, Janoušek, Tomeš (71. Stevanović) – M. Ráliš (68. T. Formánek), Martinec – Krejčík, Fejk, Machač (46. D. Ráliš) – Vitebský.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...