Lidé čekali na výrazně zlevněné zboží i hodiny před otvírací dobou celého obchodního centra. A vyplatilo se.

Zákazníci čekají na prodej limitované edice bot Nike Air Jordan 1 Retro High OG před prodejnou Queens na Nádražní ulici. Někteří čekali před obchodem s peřinami a židlemi přes noc. Do prodeje šlo pouze 20 kusů.
Šílenství v Ostravě kvůli limitované edici. Lidé čekali na boty přes noc

„Musím říct, že na otvíračkách je něco podobného k vidění všude, takže mě to nepřekvapilo. Naše slevy byly u některých výrobků až osmdesát procent, a to už se vyplatí si na ně počkat,“ uvedl Tibor Chmela, oblastní manažer firmy Beryko, která je výhradním dovozcem a prodejcem výrobků Xiaomi na českém trhu.

Dodal, že nejvíce na dračku šly chytré fitness náramky, ale samozřejmě se prodávaly i mobily. „Náramky jsme prodali jako první. O telefony byl také velký zájem. Normálně stojí třeba 2 700, při otvíračce stály 1 500 a podobně,“ vysvětlil Chmela důvod dlouhé řady zájemců.

Slavnostní otevření nové prodejny Xiaomi v nákupním centru Korso v Karviné, 6. června 2021.Slavnostní otevření nové prodejny Xiaomi v nákupním centru Korso v Karviné, 6. června 2021.Zdroj: Deník/Lukáš Ston

Nutno dodat, že karvinští obyvatelé se chovali vzorně a dodržovali protiepidemická opatření, ne jako lidé loni v prosinci v Ostravě, kde přijela podobnou situaci u výprodeje limitované edice bot řešit městská policie.