Jičín – Křesťanská mládež Církve adventistů ve spolupráci s Klubem Pathfinder, humanitární organizací ADRA a dalšími pořádají v úterý 7. srpna „Den pro Jičín".

„Celý den bude na devadesát mladých lidí z Čech pomáhat na různých místech Jičína a okolí svoji dobrovolnou prací. Pomohou s úklidem veřejných prostranství, v Domově důchodců či Denním stacionáři Kamarád," vyjmenovává za pořadatele Jan Libotovský.

Od deseti hodin bude na náměstí svoji činnost prezentovat ve stáncích řada organizací, s jejichž činností se v Jičíně můžete setkat. Je to například humanitární organizace ADRA, Vzdělávací centrum „Sedmička", Klub zdraví Jičín, Svaz diabetiků Jičín, Nakladatelství Advent-Orion nebo internetové rádio AWR.

Den pro Jičín.Testy a konzultace
„Ve stejnou dobu vám ve stáncích Občanského sdružení Život a zdraví nabídneme absolvování testů, měření a odborné konzultace, které vám pomohou v nasměrování k zlepšení vašeho zdraví i duševní a duchovní kondice. Nikdy není pozdě něco změnit v zájmu našeho zdraví. Na Valdštejnově náměstí budeme až do šestnácté hodiny, je to skvělá příležitost," srdečně zve spolupořadatel Marek Ondráček, pro kterého je zdravý životní styl zaměstnáním i celoživotním zájmem.