Můžete zde najít informace o aktuálním dění ve stacionáři, prohlédnout si fotografie Kamarádů, ale i vybrat si naše výrobky.
Na webových stránkách můžete vidět i nově vytvořené logo, které Stacionář a Sociální rehabilitace bude od tohoto roku používat k prezentaci. V rámci služby Sociální rehabilitace se nám podařilo vstoupit do programu Zaměstnanost, hrazeného z Evropského sociálního fondu, který nám umožní nadále poskytovat a zkvalitňovat sociální služby.

Na webu se také dozvíte, že Kamarádi mají ve stacionáři plno aktivit. Pravidelně navštěvujeme solnou jeskyni v Lipách, ale i chodíme do tělocvičny, kde hrajeme různé hry. Na začátku roku jsme také byli pozváni na již tradiční novoroční šipkařský turnaj, který se konal v místní hospůdce v Radimi. Smyslem celého turnaje bylo podpořit lidi s postižením, a tak i část výtěžku, který se vybral na vstupném a příspěvcích, byla věnována Stacionáři Kamarád.

Bohatý program
Pro klienty stacionáře byl připraven bohatý program. Bylo to příjemně strávené odpoledne mezi báječnými lidmi, kteří v dnešní uspěchané době nemyslí pouze sami na sebe, ale snaží se pomáhat i těm s méně šťastným osudem. Tímto děkujeme všem lidem, kteří se na organizaci akce podíleli. Především jsou to pánové Eduard Mlejnek a Ctibor Klenpár, kteří stojí za pořádáním turnaje, a díky jejich dobročinnému gestu si jich velmi vážíme.

Kamarádi z jičínského stacionáře.

Dalším člověkem, který má srdce na pravém místě, je paní Eva Karbanová. Ta svým chutným občerstvením a přátelským úsměvem pozvedla náladu všem Kamarádům. Milým překvapením bylo, že dorazil i písničkář Václav Janeček. Jeho známé melodie doprovázené hraním na heligonku rozproudily zábavu a nenechaly nás klidnými. Odpoledne bylo plné zábavy, milých setkání a nebyl patrný rozdíl mezi lidmi s hendikepem a zcela zdravými. V neposlední řadě patří velké poděkování všem zúčastněným, a to nejen za jejich finanční podporu, ale za jejich vstřícnost a ochotu přispět dobré věci.    Kamarád Jičín