Opuštěný a zdevastovaný objekt získalo v roce 2014 společenství Paradix, které si dalo za cíl oživit objekt a zpřístupnit ho veřejnosti.

„Z prvopočátku jsme řešili, jak naložit s hotelovým panelákem ze sedmdesátých let, který byl přistaven v zadní části hotelu a sloužil jako ubytovna. Ministerstvo nám ale vyšlo vstříc a uvedlo, že tuto stavbu nebude připomínkovat," 
řekl k počátečním komplikacím Jan Perner, který má revitalizaci památky na starosti. Podle Pernera má ministerstvo zájem, aby vlastník obnovil nebo zachoval budovu ve stavu, v jakém byla postavena. Dozorovat tak bude stavební úpravy. „To je i naším cílem, v zásadě všechny změny řešíme s kulturním výborem města," potvrzuje Perner.

Majitel památky si stanovil několik priorit, jednou z nich je především oprava společenského sálu, který se v celé své kráse představí veřejnosti už v září, kdy se sem po šestnácti letech vrátí taneční kurzy. 

Sál už prošel rukama řemeslníků, opraveny byly omítky, provedena výmalba, výsprava podlahy a nainstalováno bylo i nové vytápění.

Jinak zůstává v původní podobě tak, jak ho dokončili stavebníci v roce 1908. Vedle tanečního sálu bude od září zpřístupněn i balkon. „Se začátkem školního roku chceme obnovit taneční kurzy s živou hudbou a zavést i kurzy pro pokročilé a odpolední čaje," přichází s nabídkou Jan Perner, který upozorňuje, že v brzké době zde bude zprovozněn i bar s občerstvením.

„Od příštího roku také hodláme v malém sále uvést do života oficiálně rodinné centrum Céčko, kam mohou docházet i tatínkové a senioři," připravuje nás na chystanou novinku.

Ještě dřív ale bude v přízemí otevřena kavárna, která zahajuje provoz už tento pátek ve 14 hodin. Na rozdíl od dob minulých se ale hosté nebudou kochat pohledem do náměstí, kavárna našla své zázemí v bývalé kuchyni. Nabízet bude vedle kávy a sladkostí i regionální speciality jako Hořické trubičky nebo domácí mošty.

„Nabídneme našim zákazníkům třicet míst k sezení a připravujeme i venkovní posezení v podloubí," zve do částečně renovovaného Centrálu Jan Perner.