Tóny písní propojí v jeden okamžik lidi, kteří vnímají vzácné okamžiky neopakovatelné předvánoční atmosféry a nechtějí jen sedět doma před televizní obrazovkou. Písnička je zázrak, pojítko i lék a třeba se tu potkáte se známými, kamarády, přáteli. Potěší a pohladí vás laskavým slovem i milým přáním. Tak určitě přijďte mezi nás, ve středu 12. prosince v 18 hodin zpíváme na dvanácti místech regionu.

V Jičíně na Valdštejnově náměstí nás podpoří děti ze zdejší umělecké školy a komu bude z dospělých zima, zahřát se může svařáčkem z restaurace hotelu ReStart. Veselo bude tradičně před novopackou Střední školou gastronomie a služeb, i tady se sejdeme před osmnáctou hodinou. Letos nám zapěje vokální skupina Belle mama. Přijde i David Horáček z Novopackých sklepů, který zpívající podpoří nejen svým hlasem, ale také dodaným svařeným červeným. Škola navíc zajistí horký čaj pro děti a sladké balíčky s cukrovím.

V Hořicích se sejdeme na zámku, ve Vysokém Veselí ve sportovním areálu, u stromečku si zanotují naši příznivci v Lázních Bělohradu. v Chomuticích a v Kopidlně na Hilmarově náměstí. Koledy zavedou zpěváky v Butovsi do zdejší restaurace Butovanka. Sportovci ve Dřevěnici se nezapřou, notovat si budou v klubovně na volejbalových kurtech.

Přidají se k nám i malé děti z Mateřské školy Ostroměř a Soukromé mateřské školy Spirálka v Jičíně.

Dvanáct hvězdiček už svítí na mapě koled, ale ještě je čas, i vy můžete rozžehnout další a připojit se k projektu Česko zpívá koledy. Registrujte se na www.ceskozpivakoledy.cz a ve středu večer zpívejte zvesela s námi.

Česko zpívá koledy v Jičíně.
Česko propojí koledy