Na tříramenné křižovatce odbočovala vlevo na Hradec Králové a přitom zřejmě nedala přednost v jízdě nákladnímu vozidlu Man, které jelo po hlavní silnici ve směru od Hradce Králové, a s tímto se střetla. Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Alkohol u řidičky i řidiče byl vyloučen dechovou zkouškou, celková škoda byla vyčíslena na 260 tisíc korun.

Vloupání domu
V noci na úterý 24. února se vloupal neznámý pachatel v Hořicích v Sladkovského ulici do neobývaného rodinného domu. I když uvnitř vše řádně prohledal, přerovnal uložené věci, přesto zde nakonec nic neodcizil. I tak majitel vyčíslil škodu na nejméně 500 korun. Případ šetří hořičtí policisté jako přečin krádeže ve stádiu pokusu, za což pachateli hrozí až dva roky vězení.

Krádež věcí z domu
V přesně nezjištěné době od pátku 20. února do úterý 24. února vnikl neznámý pachatel v Bystřici na soukromý pozemek, kde se vloupal do rodinného domu. Uvnitř vše prohledal a poté v jedné z místností odcizil televizor v hodnotě 7 tisíc korun. Po pachateli, kterému za přečiny krádeže a porušování domovní svobody hrozí až dva roky vězení, pátrají kopidlenští policisté.

Vloupání do vozidla
Hořičtí policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v noci na úterý 24. února vloupal do osobního vozidla Škoda Felicia Combi, které bylo zaparkované před jedním z domů v Haberské ulici. Uvnitř odcizil peněženku, ve které se nacházely osobní doklady, platební karta, peníze, stříbrný řetízek a další věci. Majitel vyčíslil škodu na nejméně 4.500 korun. Případ šetří policisté jako přečiny krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za což pachateli hrozí až dva roky vězení. 

nprap. Hana Klečalová