Družstvo U 14 hraje v české osmičlenné skupině, kde se pokusí skončit do čtvrtého místa a společně s dalšími čtyřmi účastníky z moravské skupiny postoupit na závěrečný turnaj mistrovství České republiky. Už samotný postup a účast v této elitní soutěži je obrovským úspěchem mladých basketbalistek, které trénují pod vedením trenéra Richarda Urbana a jeho asistenta Martina Rejlka čtyřikrát týdně.

Družstvo se opírá o zatím nejlepší střelkyni soutěže Adélu Vítovou. Adéla byla společně s Eliškou Linhartovou a Andreou Černou nominována do výběru východočeské oblasti, kde hráčky BSK Continental TJ Jičín úspěšně reprezentovaly na turnaji oblastních výběrů. Mezi další opory patří Jessica Nechanická, ale i na dalších hráčkách je patrná systematická práce a tréninková píle.

V kategorii U 15 družstvo postoupilo mezi nejlepších dvanáct týmů v republice, čímž splnilo cíl, který si na začátku sezóny dalo. Hráčky se pokusí dostat rovněž mezi posledních osm účastníků extraligy a postoupit na závěrečný turnaj mistrovství České republiky. Družstvo vede trenér Richard Urban a jeho asistentem je Ing. Petr Všetečka.

Hráčky našeho celku K. Drbohlavová a A. Finková hostují do Trutnova, kde pomáhají v kategorii U 17 místnímu klubu v extraligové soutěži. Jičínský tým je ve společnosti takových basketbalových celků, jako jsou USK Praha, Slovanka Praha, SŠB Ostrava, Handicap Brno a dalších, což jenom ukazuje náročnost a kvalitu celé soutěže.     (bsk)