V konkurenci třiceti hráčů se tříčlenná výprava Jičínských neztratila a získala díky Jiřímu Soukupovi a Miroslavu Cinibulkovi dva tituly mistr České republiky ve dvouhře (skupina 8), čtyřhře (pro hráče bez rozdílu postižení) a stříbro ve dvouhře (skupina 9).

Ve skupině 8, kde se do závěrečného turnaje probojovalo pět nejlepších, Jiří Soukup potvrdil svoji suverenitu a bez porážky zvítězil, když ve čtyřech zápasech ztratil pouhé dva sety.

Ve skupině 9 okusil Miroslav Cinibulk mezi šesti hráči porážku pouze s pozdějším vítězem a se čtyřmi vítězstvími a jednou porážkou obsadil druhé místo, tedy stříbro.

Martin Budina startující v 10. skupině postižení měl nejtěžší úlohu i los. Devět nominovaných hráčů bylo rozděleno do dvou skupin (5+4) a Martin bojoval v té pětičlenné. Ve dvou zápasech těsně podlehl 3:2 na sety a tyto porážky ho odsoudily až na čtvrté místo. Tím pádem hrál ve skupině o 7.-9. místo, kde po dvou hladkých výhrách 3:0 obsadil celkové sedmé místo.

Nejkvalitnější soutěží mistrovství ČR TPS byla čtyřhra, kde startovali hráči bez rozdílu postižení. Do „pavouka" bylo nalosováno dvanáct dvojic a dvojice Jiří Soukup-Miroslav Cinibulk nasazena jako č. 2. Chlapci splnili ambice a ve finálovém utkání nakonec porazili pár Michal-Kallmünzer nasazený jako č. 1 a tím si zajistili titul mistra České republiky.

Ani Martin Budina hrající ve dvojici s Tesařem se v soutěži neztratili a po vyřazení s vítězi ve čtvrtfinále obsadili pěkné páté místo. Poděkování patří všem hráčům za reprezentaci jičínského oddílu i města.    (mr)