S povětrnostními podmínkami se nejlépe vypořádal Jiří Šorm z Elkov Author, který vyhrál v nádherném čase 16:38, čímž opět útočil na traťový rekord. Tentokrát to ale nestačilo. Jiří Šorm jednoznačně vyhrál již třetí závod ze čtyř odjetých a posunul se na čtvrtou příčku celkového pořadí.

Druhé místo získal navrátilec do řad Jičínské cykloligy – Tomáš Malík z SSC Železný Brod v čase 17:53 a na třetí místo se probojoval Ondřej Švanda (Cyklopoint Jičín) v čase 18:25, který prokazuje velkou vyrovnanost výsledků z jednotlivých závodů, což ho vyneslo již na první místo celkového pořadí!

O jedinou sekundu posunul Ondra Švanda na bramborovou pozici stálici Jičínské cykloligy Martina Šlégla z Lawi Granfondo (18:26), který vyhrál kategorii mužů 40-49 let. Na páté místo se probojoval veterán Jiří Holas (18:55) z Cyklopoint Jičín. Kategorii žen vyhrála Lenka Vávrová z SSC Železný Brod v čase 22:04, v kategorii dorostenky si zajistila první místo Anna Pekárková z LSK Lomnice nad Popelkou (23:57) a kategorii dorostenců ovládl Filip Nýdrle z Bakako Nová Paka (25:00).

Dalším závodem Jičínské cykloligy bude 28. června oblíbená trať Vidochov se startem u pivovaru v Nové Pace. Start je tradičně v 17.30 hodin, nutná je cyklistická přilba!