Žáci 1. ročníku ZŠ Poděbradova 18 Jičín s třídní učitelkou Lucií Jurycovou.Zdroj: Deník

Žáci 1. ročníku ZŠ Poděbradova 18 Jičín s třídní učitelkou Lucií Jurycovou.

Při focení chyběli Bajza Petr a Lucie Brožová.

Na snímku jsou zachyceni Bartoš Tobiáš, Cvrčková Nela, Černý David, Dolečková Martina, Dubská Anita, Havelka Josef, Hokynář Martin, Jenčková Nikola, Jouklová Eliška, Kordík Šimon, Kryštof Milan, Kunc Denis, Kváča Adam, Lachman Stanislav, Lüftnerová Lucie, Matouš Tobiáš, Müller Jiří, Munzar David, Nekovařík Jonáš, Paulů Tomáš, Pokorná Adéla, Rozumová Pavla, Skopár Matyáš, Šolcová Adéla, Tirpák David, Varšányi Kateřina a Vondra Tomáš.

Základní škola a Mateřská škola Lužany, okres Jičín v září přivítala  šest prvňáčků. Ředitelkou je zde Monika Tringelová.Zdroj: Deník

Základní škola a Mateřská škola Lužany, okres Jičín v září přivítala šest prvňáčků. Ředitelkou je zde Monika Tringelová. Škola je dvoutřídní s kapacitou 45 míst. Výuka probíhá podle školního vzdělávacího programu Tvořivá škola. Dlouhodobě je škola zapojena do projektu Ovoce a zelenina do škol a Školní mléko.

Žáci 1.A Vidochov.Zdroj: Deník

Žáci 1.A Vidochov. „Jsme malotřídní škola a letos máme krásný počet pěti žáků v 1. ročníku. Celkem je na prvním stupni 13 žáků v 1., 3. a 4. třídě,“ přiblížila školu na Novopacku autorka snímku Pavlína Maximová.

Zleva na fotce: Jiří Vazda, Jakub Libich, Damián Sedláček, Sofie Uherková a Markéta Nosková.

Příště představíme prvňáčky ze ZŠ Komenského Hořice..