Program letošního 3. ročníku je něco jako ,,The best of" dvou předchozích ročníků. Tedy do třetice všeho dobrého, výběrem toho nejlepšího. V průběhu dvoudenního programu v pátek 18. července (areál se otevírá v 15 hodin) a v sobotu 19. července (program volně pokračuje od 11 hodin) se představí legendy jako například Arakain, hrající již 31 let, hudební star Kamil Střihavka, kytarová legenda Miloš DODO Doležal (ExVitacit), průkopníci ,,tvrdé a rychlé" muziky Debustrol, v našich končinách dobře známá Pumpa (32 let) a Orient, hrající už dokonce 50 let.

Vesměs na přání účastníků se opět představí jeden z headlinerů festu a stále populárnější Škwor, Dymytry a v regionu velmi populární Komunál. Novou rockovou krev budou prezentovat česko – německá kapela Bitch and Chips, která se na přání americké legendy KISS stala jejich předkapelou při jejím vystoupení ve vyprodané pražské O2 Areně, liberecká parta Nobody Knows, vítěz celorepublikové soutěže Metal Gate 2013, Blue Rocket, kteří se při svých vystoupeních střídali na jednom pódiu s takovými legendami světového rocku jako například Nazareth nebo Slade.

V silném zastoupení se představí dívčí kapely The Agony, K2, charismatická zpěvačka Jane Razor s kapelou Janessesion ze Slovenska a Epitaf s Monikou Mondi Andělovou za bicími (na festu oslaví 15 let). Připraven je i bohatý doprovodný program - více ZDE:

The Legends RockFest je akcí pro všechny, ne pouze pro omezené publikum. Celý rozhovor se Zdeňkem Lhotou vám přineseme v pátek 18. července.