Dopolední přednáška s besedou se tentokrát přesunula z víceúčelové sportovní haly do kopidlenského zánovního kulturně vzdělávacího centra, kde je pro takové akce komfortnější prostředí a kde se zrovna uvolnily prostory po výstavě půvabných dětských kočárků.

Odpolední rehabilitační cvičení a následná terapie se však konaly opět ve sportovní hale. Jarní sluníčko bylo velkým konkurentem, protože mnohé spíš než cvičení pod střechou lákalo k pracím na zahrádkách. Zájemců o rady, jak pomoci sami sobě v otázce zdraví, bylo ale přesto dost. Terapii s panem Lászlem podstoupili hlavně ti, na které se poprvé nedostalo. Ovšem nakonec se ukázalo, že chiropraktik bude muset do Kopidlna přijet ještě potřetí, jelikož zájemců o léčení je stále mnoho. Bližší informace budou k dohledání na webu www.hala-kopidlno.cz.

Dychtivce po informacích týkajících se zdraví vystřídaly v hale následující den děti. V sobotu hale svými prostorami vypomohlo kopidlnské kulturně vzdělávací středisko, a tak v neděli zase na oplátku hala propůjčila své prostory kulturně vzdělávacímu středisku, které pořádalo „zatoulaný karneval".

Maškarní dovádění
Na 40 dětí přišlo se svými rodiči na maškarní dovádění, které svým termínem čekalo, až podobné akce v okolí budou již ukončené. Masek se sešlo nepřeberné množství.

Děti s urputností sobě vlastní plnily připravené disciplíny a těm menším rodiče vydatně pomáhali. Zlatým hřebem akce byl přivolaný kouzelník, který si připravil balónkovou show a všechny děti obdaroval balónkovým zvířátkem. Zúčastněné potěšilo i vystoupení dětské taneční skupiny MIX z Vysokého Veselí, jejíž členky nakonec k tanečnímu reji zlákaly všechny. Děti si z maškarní veselice odnášely domů mimo památečních diplomů a zvířátek od kouzelníka i něco sladkostí, aby jim nebylo líto, že vydařené karnevalové odpoledne už končí.

V uplynulém víkendu tedy návštěvníky ve Víceúčelové sportovní hale v Kopidlně čekaly mimo pravidelných cvičení ještě i další programy jak pro dospělé, tak i pro děti.   Jitka Kymličková