Počasí vyšlo na výbornou, a tak nic nebránilo tomu, aby si lidé užili pestrý program, který byl připraven od 13.30 hodin až do půlnoci.

Dění na hlavním pódiu zahájila ve Kyzivátova dechová hudba Libáň. Žánrově rozmanitá akce, která se nebojí kontrastů, dala prostor také nezávislým klubovým hudebním uskupením. Od punku, přes rock, instrumentální hardcore, psychedelickou hudbu až ke kytarám ve spojení s rapem a elektronickou muzikou. Na pódiu zahrála i nizozemská rocková kapela Death Alley.

Druhá alternativní scéna v prostoru stanu nabídla kromě jedinečné a extravagantní hudby také loutkové divadlo. „Jsem tu poprvé, je to skvělá akce. Překvapilo mě, kolik se tu sešlo lidí. Asi je to taky tím, že ubývá klubů, tak jsou lidi rádi za možnost někam vyrazit," uvádí mladá žena z Turnova.

Romantický prostor rokle zdobily originální dekorace, od osvětlení cestiček až po ručně psané cedule, které nepostrádaly ironický vtip a nadhled. Celý koncept působil promyšleně a zároveň autenticky.

V areálu se nacházelo několik stánků.Najedli se i vegani, kromě piva se točil také cider, nechyběla čajovna. Pro návštěvníky byla připravena výtvarná dílna, postupně tak vznikala galerie obrazů.Všechno do sebe zapadalo a dávalo smysl. Také na třetí ročník byl, díky podpoře města Jičín a sponzorům, vstup zdarma.Fakt, že se pořadatelé vydali cestou mimo hlavní proud a pojali akci po svém, neubírá na oblíbenosti festivalu, právě naopak.