Český chlapecký sbor Boni Pueri z Hradce Králové patří k těm druhým. Už třicet let září na pěveckém nebi a jejich soprán, alt, tenor i bas zní v těch nejprestižnějších sálech po celém světě. Vstupné 250 Kč.

Lomnice nad Popelkou – V pátek 24. října od 19.30 hodin se uskuteční slavnostní koncert Podkrkonošského symfonického orchestru. Koná se u příležitosti státního svátku Dne vzniku samostatného československého státu a k Roku české hudby.

Program: 1. část koncertu: skladby věnované Podkrkonošskému symfonickému orchestru z pera doc. Eduarda Douši, Bohuslava Lédla či mladého talentovaného semilského skladatele Petra Matouška. 2. část koncertu: 9. symfonie Antonína Dvořáka Z Nového světa. Na slavnostním koncertě zazní také státní hymna ČR. Orchestr řídí Graziano Sanvito. akce se koná ve velkém sále lomnického zámku. Předprodej vstupenek v ceně 120 Kč v informačním středisku a na www.kislomnice.cz/rezervace .

Jičín – Rocková legenda skupina Karamel s Petrem Čejkou chystá svůj návrat do Jičína. V minulých letech hrávali hodně v okolí Jičína, (Podhorní Újezd) a Nymburka atd. V sobotu 25. října zazní jejich hity Přízrak 7.B, Vzácný nápoj, Kluci z ročníku X, Finská sauna a další v Music Clubu Tango na Valdštejnově náměstí. Informace, rezervace na koncert a následnou Oldies Party je možné zajistit už nyní v MC Tango v Jičíně, Valdštejnovo nám 74. Od pondělí do čtvrtka od 18 do 22 hodin, v pátek a v sobotu při akcích v klubu od 18 do 02 h.Více informací najdete na stránkách www.karamelrock.cz