V rámci této promoakce proběhlo vyhlášení již 6. ročníku fotosoutěže Podkrkonoší! Letošním tématem jsou Města a obce v Podkrkonoší. Toto téma je velice široké, proto doufáme, že se nám sejde mnoho originálních fotografií, zachycujících oblast Podkrkonoší.

Soutěžní fotografie by měly naplňovat dané téma a především pocházet z oblasti Podkrkonoší. Mohou se týkat např. městských a obecních památek, sakrálních památek, akcí, atraktivit, života ve městě/obci, tradic, vlastního pohledu na své město/obec apod. Pravidla zůstávají neměnná. Každý soutěžící může zaslat maximálně 5 fotografií, a to do 21. září 2014.

Bohaté odměny jsou připraveny pro první tři nejvýše oceněné fotografie a také pro cenu webu, jehož vítěze vybere široká veřejnost prostřednictvím hlasování od 22. 9. 2014 do 26. 9. 2014! Slavnostní vyhlášení proběhne dne 27. 9. 2014 v rámci akce Zavírání sezóny na Zvičině. Podrobnosti a pravidla fotosoutěže naleznete na www.podkrkonosi.eu, v sekci Fotogalerie/Fotosoutěž/Fotosoutěž 2014.   DM Podzvičinsko