Na charitativní akci pro Nadaci Klíček bude v průběhu večera představena práce nadačního sdružení mj. prostřednictvím krátkého dokumentu, a poté bude zahájen celovečerní program složený z vystoupení arabské hudební skupiny Ziriab a profesionálních orientálních tanečnic a tanečních souborů. Vezměte své kamarády a rodinu a přijďte tuto akci navštívit. Veškerý výtěžek ze vstupného bude na místě předán zástupcům nadačního fondu Klíček.

Nadace se dlouhá léta věnuje péči o vážně a nevyléčitelně nemocné děti a provozuje hospic v Malejovicích. Není tak mediálně známá, ale to neznamená, že by se svému poslání nevěnovala s maximálním úsilím a nasazením…

Přijměte prosím pozvání na tuto kulturní akci, na které se můžete nechat unést kouzlem orientálním tanečnic a hudebníků a zároveň zakoupením vstupenky přispět do sbírky na nadaci a hospic Klíček. Vstupenky v hodnotě 250 Kč budou k prodeji na místě.

V případě, že byste rádi sbírku podpořili, můžete využít možnosti zaplatit si „pro forma" vstupenku, kterou sice nevyužijete, ale pomůžete dobré věci a na základě vašeho příspěvku ve výši 250 Kč vám bude na přání zpětně zasláno poděkování jménem organizátorů akce (Tina Ahmed a Sdružení Klíček) a videozáznam z celého večera. Pro info o této možnosti prosím kontaktujte Martinu Ahmed-Čermákovou, tel. 605 916 889.