Mužstvo Jičína čeká domácí souboj s Novým Městem a Nová Paka vyzve Opočno.

A jak základní část hodnotí trenéři obou táborů?
„Začátek byl dobrý, střední část tím, že byla ovlivněná ztrátou hráčů a celkově špatným psychickým rozpoložením mužstva, samozřejmě nebyla vůbec pozitivní. V posledních zápasech se to opět vrátilo do těch správných kolejích, ale už bylo pozdě. Zvedli jsme si trochu sebevědomí a kluci si dokázali, že mohou hrát s každým.

Baráž o KLM
Neděle 29. ledna, 17.00: Jičín – Nové Město, Nová Paka – Opočno.

Co se týče baráže, narovinu říkám, že nevím o nižší soutěži téměř nic. Na jednu stranu jsem zvědavý, ale když se k tomu přistoupí jako od začátku nového roku 2017, tak by to mělo být dobré. Věřím výkonu mužstva," hodnotil základní část a baráž trenér Nové Paky Petr Zvolenský.

„Myslím, že vstup do sezony byl vynikající, po polovině soutěže jsme byli třetí. Pak přišel zlom, kdy jsme od začátku listopadu přestali adekvátně trénovat, scházeli jsme se v málo lidech. Nějaké body jsme sice ještě urvali, ale přišla do toho zranění, někteří hráči odjeli na služební cestu, dovolenou, celé se to nabouralo a přišlo pár proher. Po návratu hráčů se to už nepodařilo nastartovat zpět a série je tam, kde je. Největší zlom vidím v domácím utkání s Novým Bydžovem, kdy jsme měli v té chvíli náskok nějakých jedenácti bodů, soupeř přijel jenom ve dvanácti lidech a my prohráli," sdělil své postřehy z této sezony Daniel Pletka, trenér Jičína.