Ten utrpěl doma těžkou porážku 0:6 s mužstvem Jirny, a tak zítřejší zápas slibuje zajímavou podívanou.

V krajském přeboru se ze tří mužstev jičínského okresu představí v domácím prostředí pouze Jiskra Hořice. V neděli přivítá na Gothardě soupeře z Libčan. Jak říká trenér Radek Palm, na porážku v Trutnově je třeba rychle zapomenout. „Pro nás krajský přebor začíná v neděli, kdy přivítáme Libčany." Jičín čeká těžký zápas v Rychnově nad Kněžnou a Bělohradští nastoupí v Novém Bydžově proti tamnímu béčku.

V I. B třídě je na programu další okresní derby. V Miletíně přivítá nováček zkušené mužstvo z Libáně. Oba soupeři v úvodním kole neuspěli, a tak uvidíme, kdo si v sobotu připíše první body. Ostatní mužstva Jičínska cestují za soupeři Stará Paka do Mostku, Sobotka do Mladých Buků, Kopidlno nastoupí v Bílé Třemešné a jičínské béčko v Novém Městě.

Šest zápasů okresního přeboru bude odehráno v sobotu, střetnou se Češov Chomutice, Robousy Hořice B, Jičíněves Milíčeves, Žlunice Lužany, Nemyčeves Železnice a Valdice Podhradí. V neděli program druhého kola ukončí duel Kopidlno B Lázně Bělohrad-Pecka B.

Žádáme domácí oddíly, aby fakta z utkání (výsledek, střelci branek a důležité momenty) hlásily po jeho skončení na tel. 724 790 412.