Jak obecně hodnotíte umístění a celkové výkony týmu v letošní sezoně?
Když to budu hodnotit komplexně, tak musíme být s umístěním nakonec spokojeni. Odehráli jsme spoustu kvalitních zápasů, snažili jsme se vyvarovat dřívějších výkyvů. Hlavně ke konci sezony toho na nás ale už bylo moc. Úzký a když to řeknu diplomaticky, velice zralý kádr už neměl takový „drajf„!

Co Bělohradu chybělo k tomu, aby se pohyboval v tabulce výše?
Právě ten širší kádr. Pracujeme tu z drtivé většiny s místními kluky nebo z nejbližšího okolí. Takže je to i otázka konkurence, která tu chybí. Tak to prostě ale v dnešním fotbale na této úrovni je. Generaci Kuby Lonera je už přes třicet, pak je bohužel dlouhá mezera a úspěšná generace dorostenců, kteří by pomalu mohli nakukovat do dospělého fotbalu, odešla do ligových klubů, což je samozřejmě správně.

Jakou úroveň má současný krajský přebor?
Já myslím, že celkem slušnou. V loňském roce jsme hráli 1. A třídu, a to se nedá srovnávat. Hlavně už se tolik nehraje na obranu, což je na této úrovni, dle mého, dobře.

Zaujal vás nějaký tým v soutěži? Čím?
Několik týmů mě zaujalo v tom negativní slova smyslu. Chybí jim respekt k soupeři a upínají se k bodům za každou cenu. Pozitivně na mě působil, ač to možná bude znít trochu divně, tým z Broumova.

Na co se budete chtít s týmem v letní přípravě nejvíce zaměřit?
Hlavně na to, abychom se scházeli v co největším počtu a aby nás to bavilo.