Svěřenci Miroslava Jeníka přivítali Chlumec nad Cidlinou a Hořice se chtěly chytit v Dobrušce, kde je čekalo velmi důležité utkání se sousedem v tabulce.

SK Jičín – FK Chlumec n. C. 4:1 (1:1). Fakta: Branky: 5. Ulvr z pen., 51. Nálevka, 55. Klaban, 88. Kocourek – 23. Kučera. Jičín: Puš – Materna (73. Horáček), Macháček, Ulvr, T. Veg (22. Nálevka)- Miler, Míka, Kocourek, Khun, T. Klaban I – Kraus (83. Jeník).

Jičínští začali zápas výborně. Ve čtvrté minutě se po autu na pravé straně dostal do vápna Kocourek a jeho průnik ve vápně zastavil až faul hostující obrany a následoval pokutový kop. K němu se postavil kapitán Ulvr a a bezpečně dostal Jičín do vedení – 1:0! Ve 23. minutě spálil velkou šanci Khun a z následného protiútoku po pravé straně vyrovnal přízemní střelou k pravé tyči hostující Kučera na 1:1! Ve 28. minutě centr Khuna zprava poslal nabíhající Ulvr jen do levé tyče! Ve 33. a 34. min. se dostali do šancí i hosté, ale bez brankového vyjádření!

Do druhého poločasu nastoupili domácí s cílem rozhodnout zápas na svoji stranu. To se podařilo šestnáctiletému Nálevkovi, který v 51. min. odvážně pronikl až do vápna a po zemi k tyči vstřelil branku na 2:1! O čtyři minuty později nacentroval zprava Kocourek do vápna a dobře postavený Klaban zvýšil na 3:1! V 58. min. zahrávali hosté trestný kop z nebezpečné vzdálenosti, ten ale skončil jen těsně vedle pravé tyče jičínské branky! V 62. min. faulovali hosté napravo u lajny a z následných reakcí obdrželi dvě žluté karty a jednu červenou, což přidalo emoční náboj do dalšího průběhu utkání.

I přes oslabení se ale hosté snažili útočit, domácí obrana ale pracovala spolehlivě. Konečnou podobu výsledku dal v 87. min. Kocourek – 4:1.

Miroslav Jeník, trenér Jičína: „Vyšel nám výborně vstup do zápasu (gól), další 2-3 velké šance ale zůstaly nevyužity, a tak zákonitě přišel trest v podobě vyrovnávacího gólu! Ve druhém poločase nám hodně pomohl gól na 2:1 šestnáctiletého dorostence, kterého musím pochválit.

Pak už jsme i přes zbytečně velké emoce soupeře zápas dovedli do vítězného konce! Jsem rád, že po nepovedených zápasech v Rychnově a v poháru v Bělohradu jsme dokázali odpovědět dobrým výsledkem i výkonem i přesto, že Chlumec se mi směrem dopředu hodně líbil a byl to hodně nepříjemný protivník!"
SK Dobruška – Jiskra Hořice 1:3 (1:2). Fakta: Branky: 21. Mikušík – 9. a 23. Melichar, 83. Nečesaný. Hořice: Žižka – Šeda, D. Palm, Ruml, Tomáš – Kuneš P. (72. P. Palm), Rozsévač, Rubeš (90. Vodnárek), Nečesaný (86. Antoš) – Melichar (79. Kolovrátník), Vávra.

Josef Vydra, vedoucí Hořic: „Do Dobrušky jsme jeli pro tři body, a to se podařilo. První poločas byl z naší strany velmi kvalitní a zaslouženě jsme vedli, i když bohužel jen o branku. Ve druhém poločase se nám nedařilo podržet míč a domácí se dostali do tlaku. Vyšel však rychlý protiútok a pojišťující třetí branka zápas definitivně rozhodla. Pochvala všem hráčům hlavně za velmi dobrou první půli."

1. B třída, skupina A: SK Jičín B – FK Chlumec n. C. B 3:2 (2:1). Fakta: Branky: 9. Klaban, 16. Horáček, 85. Krob – 7. Němec, 46. Hubený. Jičín B: Mauer – Malý, Jeník, Ulvr, Krykorka – Knížek, Kirschner, Bucek, Klaban – Horáček (76. Krob), Pluhař (90. Čeřovský).

Jaroslav Matějka, vedoucí mužstva Jičína B: „V zápase jsme po vlastní brance brzo prohrávali, vzápětí jsme však dokázali vyrovnat a do poločasu utkání otočit. Hned v první minutě druhého poločasu soupeř vyrovnal. Rozhodnutí zápasu, který se hrál ve velkém vedru, přinesla až 86. minuta, kdy se po pěkné individuální akci Horáčka prosadil střídající dorostenec Krob. Byla to pro něj premiérová branka za muže."

SKP Valdice – TJ Jiskra Kocbeře 0:1 (0:1). Fakta: Branky: 45. Blažek. Valdice: Richter – Vilímek, Kubíček, Sedlák, Sobotka – Toráč (46. Vích), Zugar, Volšička, Špicar (76. Bydžovský) – Rejman, Kalenda.

Vladimír Kalenda, hrající trenér Valdic: „Tento zápas se mi těžko hodnotí. Celý zápas jsme byli lepším týmem, ale rozhodla naše nemohoucnost v kombinaci a zakončení. Nelze nám upřít bojovnost a snahu, ale bohužel jsme tři body nezískali. Nyní se musíme připravit na derby s Jičínem. Mrzí mě zbytečné vyloučení kapitána Zugara, což se neobejde bez trestu."

TJ Dvůr Králové B – 1. FK Nová Paka 4:1 (2:1). Fakta: Branky: 20. a 36. Otradovský, 60. Machek, 72. Vágner – 32. Rosputniak. Nová Paka: Jurčo – Lenfeld (67. Sochor), Štefan, Vrbka, Bláha – Fišar, Bažík (82. Nydrle), Machát, Rosputniak – Čila, Havlín (58. Bejr).

Václav Horák, sekretář Nové Paky: „Se soupeřem jsme drželi krok v prvním poločase. Ve druhém domácí brzy navýšili své vedení a poté již zkušeně zápas dohráli."

FK Dolní Kalná – SK Miletín 2:0 (1:0). Fakta: Branky: 32. Landyš, 80. M. Lukeš. Miletín: Richter – Nosek (81. Kulina), Novotný, Krušina, Bartoníček – Machačka, Ročín, Krátký, Němeček (80. Kulhánek) – Vondrouš, Urban.