FC Kostelec n. Orlicí – TJ Jiskra Hořice 3:0 (1:0). Do Kostelce nad Orlicí odjely Hořice opět v improvizované sestavě bez pěti hráčů a v zápase s kvalitním soupeřem se to tentokráte projevilo. Sice Hořičtí dobře kombinovali, ale jen několik metrů na soupeřovu polovinu. Před domácí brankou nebyli vůbec nebezpeční a za celý zápas ji neohrozili. Domácí hráli daleko agresivněji a bylo tedy jen otázkou času kolik branek nasázejí. V tomto zápase hosté opět zapomněli, že fotbal se bohužel hraje na branky a ne na umělecký dojem. Zápas ovlivnila již tradičně rychlá branka. V 8. minutě z první akce na polovinu Hořic odcentroval šťastně od postranní čáry Šrámek a v pokutovém území se prosadil důrazem Mašek – 1:0. Ve zbytku poločasu se odehrávaly dlouhé kombinace obou mužstev na vlastních polovinách a jen domácí měli dvě slibné akce. Po zákroku na Tichého se dožadovali penalty a dobrá kombinace Maška s Umlaufem skončila jen rohovým kopem.

Ve druhém poločase se hosté pokusili vysunutím D. Poura zlepšit útočnou fázi. To se ovšem nepovedlo a domácí měli více prostoru k útočení. V 52. minutě trefil Mašek břevno. V 67. minutě neobsazený Plocek domácí definitivně uklidnil na 2:0. V 79. minutě ještě upravil skóre na 3:0 Mašek.
V dalších zápasech musí Hořičtí nutně zvýšit agresivitu a pohyb v útočné fázi. S takovýmto fotbalem by na úspěch nedosáhli.

Sokol Roudnice – SK Sobotka 4:1 (1:0). Komentář domácích: „Před zápasem jsem musel řešit absenci pěti hráčů, takže nastoupili hráči B mužstva a tři dorostenci. Podle toho vypadal první poločas, hra byla neurovnaná. Paradoxně jsme ho však vyhráli 1:0, když se prosadil Míra Koudelka. Do druhé půle jsme šli s cílem především zpřesnit hru a to se povedlo. Soupeře jsme zlomili mezi 70. a 80. minutou, když jsme dali tři branky. Za stavu 3:0 soupeř neproměnil penaltu.

Tentokrát nebyl k vidění příliš pohledný fotbal, ale body zůstaly doma. Na to v jaké sestavě jsme nastoupili, výsledek beru."

Fakta: Rozhodčí: Kos. Branka: Knobloch SK Sobotka: Taneček – Halbych, Klečal, Knobloch, Baster, Kubišta (83. Mikulecký), Gabriel (58. Kováčík), Přikryl, Topič, Škopán, Men (70. Pavlíček). ⋌(re)