Od začátku utkání začala obě mužstva aktivně. V desáté minutě střílel z hranice vápna Miler těsně nad Gallovu branku.

Hosté se dostali do velké šance v patnácté minutě, ale střela z malého vápna jen těsně minula levou tyč Pušovy branky. O chvíli později unikl hostující Berger po levé straně a jeho střela mířila těsně vedle domácí branky. Ve 20. minutě vyrazil Puš reflexivně nebezpečnou, tečovanou střelu z hranice vápna.

Hosté dobře kombinovali, ale domácí hráli s nasazením a kvalitně bránili. Ve 31. minutě unikl Tomáš Klaban, přihrál Vackovi, jehož střelu z voleje vyrazil Gall s námahou na roh. O několik minut později po rohovém kopu pálil Vacek k tyči, ale Gall opět jeho pokus vyrazil na roh. Domácí sice měli šance, ale v zakončení nebyli efektivní. Ve 43. minutě to zkoušel domácí Nálevka, ale mířil těsně nad.

Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva s cílem strhnout vítězství na svoji stranu.

Silný vítr stále ztěžoval všem hráčům kontrolu míče. Ve 49. minutě vysunul Jeník přesným pasem Milera, ten ale zakončil slabě. V 63. minutě poslal střídající Voldán pěkný centr do vápna, ale obránce těsně před nabíhajícím Klabanem přizvedl míč hlavou. V 64. a 78. minutě se do dvou velkých šancí dostali i hosté, jednou šla střela těsně vedle a jednu vyrazil Puš na roh. Poslední větší šanci měl na svědomí Vacek s Voldánem, ale ani ta síť za Gallem nerozvlnila.

Utkání tak skončilo nakonec spravedlivou remízou a přišly na řadu pokutové kopy o druhý bonusový bod. V nich měli přesnější mušku a pevnější nervy domácí hráči a zvítězili 4:3.

„Zisk dvou bodů nakonec těší, neboť soupeř měl kvalitu, vytvořil si i šance na vstřelení branky," znělo po utkání z jičínského tábora. Domácí hráči zápas odbojovali, příležitosti měli také, ale buď selhalo finální řešení, nebo stál míči v cestě hostující brankář.

SK Jičín – TJ Lázně Bělohrad 0:0, PK: 4:3. Jičín: Puš – Kocourek, Jeník, Macháček, Materna – Míka, Miler – Nálevka (62. Voldán), Vacek, T. Klaban I (77. T. Veg) – Mészáros. Lázně Bělohrad: Gál – Blažek (86. Holomba), Berger, Wagenknecht, Loner, Šorm (75. Hrnčíř), Šrám, Kazda, Lánský, Odvárko, Topič.

Miroslav Jeník, trenér Jičína: „Sice pro nás další bodová ztráta, ale takové až tak nebolí, protože musíme ocenit kvalitu soupeře, byl nebezpečný. Měli jsme dobré nasazení, přístup, bojovnost, k úplné spokojenosti mi chyběla kvalita v útočné fázi. Jednu z několika šancí jsme měli určitě proměnit!"

1. B třída, skupina A:

1. FK Nová Paka – FK Dolní Kalná 1:3 (0:1). Fakta: Branky: 73. Rosputniak – 26. Kodytek, 69. Hampl, 88. Jiřička. Nová Paka: Frajer – Bažík, Jisl, Rosputniak, Povr, Fišar, Sochor, Machát, Bláha, Krejčí (79. Jurčo), Ulrich.

Václav Horák, sekretář Nové Paky: „Ve vyrovnané tabulce jsme potřebovali bodovat, to se nám bohužel nepovedlo. Sice jsme fotbalově byli lepším týmem, ale do zakončení nás soupeř téměř nepustil a když už, tak jsme šanci neproměnili. Nedá se nic dělat, čekají nás další utkání a je třeba získat nějaké body."

SK Miletín – FC Spartak Kobylice 1:5 (1:2). Fakta: Branky: 24. Beneš z pen. – 1. Trutnovský, 34., 58., 64. z pen. a 89. Dítě. Miletín: Richter – Nosek, Novotný. Machačka (73. Lámr), Jukl, Krušina (46. Krátký). Bartoníček, Ročín (70. Kulina), Hátle, Beneš (70. Kněžourek), Ruprich.

OP mužů:

Chomutice – Hořice 0:4 (0:0). Branky: 48. Melichar, 63. Stuchlík, 70. a 75. Rubeš.

Kopidlno – Stará Paka 1:1 (1:0), PK: 3:2. Branky: 29. L. Klaban – 49. Pospíšil.

Lázně Bělohrad B – Nemyčeves 3:0 (2:0). Branky: 25. Feix, 10. Suchánek, 80. Hrnčíř.

Žlunice – Lužany 3:2 (0:2). Branky: 50. Kroupa, 51. Szamko, 57. Sajdl – 25. Tománek, 43. Rejman.

OS mužů:

Libuň – Dětenice 0:5 (0:2). Branky: 17. Porš, 40. a 55. z pen. Mašín, 75. Jenda, 84. Kubín.

Žeretice – Robousy 0:5 (0:5). Branky: 16. a 19. Novotný, 17. Drbohlav, 80. Kynčl, 82. T. Vích.

Jičíněves – Češov 3:0 (2:0). Branky: 21. Muška, 40. Skořepa, 59. Doleček.