TJ Jiskra Hořice – TJ Sokol Roudnice 6:1 (4:0). Domácí vstoupili do utkání ideálně a po sedmi odehraných minutách vedli již 2:0. Celé první dějství pak bylo ve znamení hořické převahy a kromě dalších dvou branek v síti hostů zůstaly ještě další příležitosti nevyužity. Ve druhém dějství hosté vyrovnali hru, ale do žádných šancí se nedostali. Výjimkou byla 83. minuta, kdy se za obranu dostal střídající Kmoníček a střelou k tyči překonal Žižku. V závěru ještě domácí přidali šestou branku, trefil se Melichar.

Fakta: Branky: 2., 7., a 42. Skalský, 34. z pen. a 47. z pen. Rubeš, 86. Melichar – 83. Kmoníček. TJ Jiskra Hořice: Žižka – Tomáš, Lacina, Palm, Vávra (72. Antoš) – D. Pour, Rubeš (66. Kuneš), Melaga, Nečesaný – Skalský (79. A. Pour), Pečenka (61. Melichar).

Tomáš Bango, trenér Hořic: „Do zápasu jsme šli s tím, že se od první minuty pokusíme soupeře zatlačit, což se podařilo. Vstup do utkání byl tedy pro nás ideální. V prvním poločase jsme soupeře k ničemu nepustili a rozdíl ve skóre mohl být ještě vyšší. Ve druhém dějství jsme si chtěli duel užít a pokud možno přidat ještě další branky. Přestože soupeř ve druhé půli vyrovnal hru, tak jsme ho s výjimkou inkasované branky do šancí nepouštěli. Doufám, že jsme hrou a výsledkem potěšili naše příznivce a věřím, že se v příštím utkání dostaví v hojnějším počtu a budou fandit. Děkuji hráčům za přístup k utkání a nasazení. Nyní si přeji, abychom tři body potvrdili v sobotu na hřišti Třebechovic."

Svoje druhé utkání odehrál také tým Sobotky. Svěřenci trenéra Ladislava Štrobla cestovali po domácí porážce s Vrchlabím do Ohnišova.
TJ Start Ohnišov – SK Sobotka 1:0 (1:0). Fakta: Branka: 13. Jandík. SK Sobotka: Chrpa – M. Topič (79. Bárta), Halbych, Klečal, Juriga – P. Topič, Škopán, Knobloch, Vích – Rulc, Přikryl (50. Kubišta).

Ladislav Štrobl, trenér Sobotky: „V prvním poločase se hrálo převážně na polovině domácích. Bohužel jsme nedokázali proměnit ani tu stoprocentní brankovou příležitost. Domácí se dostali do šance po nedorozumění našeho obránce s gólmanem a proměnili ji. Ve druhém poločase jsme do 20. minuty ještě dokázali ohrožovat branku domácích. Postupně jsme se však věnovali více diskusím nežli hře. Vzhledem k tomu, že jsme opět nedokázali vstřelit branku, jsme si vyhrát nezasloužili."    (re)